Sådan sparer du penge på filmudlejning med Netflix-streaming

spare penge på netflix

Hvis du har en netværks-dvd-afspiller eller Blu-Ray-afspiller med Netflix-support, er der nogle tip til at spare flere penge på film ved hjælp af Netflix. Ellers kan du overveje at købe en billig 420 kr. Roku Netflix streaming-afspiller. Vi viser dig en anmeldelse af de billigste Roku Netflix-streamingafspillere i slutningen af ​​denne artikel. Mangler du penge her og nu? Anbefaler vi at tjek mobillån hos sparexperten.

Hvis du kan lide at se mange film hver måned, kan du faktisk spare nogle penge med en Netflix internet-tv-abonnementsplan. Netflix er en meget populær online film-DVD-udlejningstjeneste, der giver dig mulighed for at vælge hvilke film, du vil se og få DVD’erne sendt direkte til dit hus. De leveres med porto forudbetalte konvolutter, så du kan returnere filmdiskene, når du er færdig.

Hvis du aldrig har prøvet Netflix før, kan du få en gratis prøveperiode i de første 30 dage. Dette giver dig mulighed for at teste Netflix-filmudlejningstjenesten og finde ud af, om den er noget for dig eller ikke. Vælg den bedst egnede Netflix-plan for dig selv. I øjeblikket leverer Netflix planer med 1 eller 2 DVD’er eller Blu-Ray-diske ad gangen. Dette betyder, at du kan få 1 eller 2 film sendt til dit hjem hver gang. Hvis du ser dem hurtigt, kan du nemt få 4 til 6 cyklusser med ny filmunderholdning om måneden.

Glem alt om at leje dvd’er fra Blockbuster eller andre udlejningsfirmaer. Der er ingen dyre forsinkelsesgebyrer eller genopfyldningsgebyrer hos Netflix. Du kan vælge at returnere filmene når som helst, eller tage din egen søde tid til at se dem igen og igen. Du kan dog kun modtage nye DVD- eller Blu-Ray-filmdiske, når du har returneret dem, du har lånt.

Hvis du allerede har et kabel-tv eller en satellit-tv-plan, skal du sammenligne de priser, du betaler nu for premium film- og sportskanaler. Det seneste kæmpe filmindhold, du kan få i enhver lokal udlejningsbutik, er også tilgængeligt til øjeblikkelig streaming på Netflix, mens de fleste premium-filmkanaler faktisk viser titler, der allerede er udgivet for mere end 3 måneder siden. Du kan se for eksempel, Hunger Games med Jeniffer Lawrence.

Den bedste måde at spare penge på at se film på er at bruge Netflix internetfilmstreaming. Der er mere end 2000 titler til rådighed til ubegrænset download til visning på din computer eller en Netflix-klar enhed. Internetfilmstreaming er allerede inkluderet i enhver Netflix DVD-lejeplan eller kan abonneres som en selvstændig plan for 99 kr. hver måned.