Børn til jul

3 måder at gøre julen endnu mere magisk for dit barn

For børn er julen den mest magiske tid på året. Glæden ved gaverne, samværet med familien og den generelle julehygge er noget helt specielt. Børn kan være meget spændte i denne tid, og derfor kan de godt være temmelig utålmodige. Hvis du leder efter måder, hvorpå du kan holde spændingen i skak, så skal du læse med i denne artikel. Her har vi tre måder til at gøre julen endnu mere magisk for dit barn.

Giv dem en sjov julekalender

En måde at gøre julen mere magisk for dit barn på er at give dem en sjov julekalender til børn. Det kan alt fra en julekalender med chokolade, slik eller endda legetøj. På denne måde kan dit barn hver morgen glæde sig til at vågne op og åbne en ny låge i hans/hendes julekalender. Der findes et hav af forskellige julekalendere i dag – det er både med vegansk slik og chokolade til bæredygtigt legetøj. Det er desuden en god måde at lære dit barn at tælle ned på, og de vil elske forventningen om, hvad der gemmer sig bag hver låge. Gå ind på https://julekalendertilboern.dk/, og se det store udvalg af spændende julekalendere.

Sæt risengrøden frem til nisserne

Hvis du har små børn, vil de elske idéen om at lægge risengrød frem til nisserne.  Det er en juletradition i Danmark, og det siges, at hvis du gør det, så kommer nisserne og hjælper med at pynte dit juletræ. Det eneste du skal gøre, er at stille en skål risengrød frem med en lille smule kanel på toppen. Det behøver ikke at være meget, bare nok til, at “nisserne” kan nyde det. Det er både en sjov og hyggelig ting, du kan gøre sammen med dit barn. Bare sørg for, at de ikke fanger dig i at spise risengrøden!

Pynt juletræet sammen

En anden måde at gøre julen mere magisk for dit barn på, er at lade dem hjælpe dig med at pynte juletræet. Det er en god mulighed for at tilbringe noget kvalitetstid sammen og komme i julestemning. Du kan endda gøre det til en leg og se, hvem der kan finde den mest kreative måde at pynte træet på. I kan foruden lave jeres eget pynt til juletræet ved at flette julehjerter, lime musetrapper sammen og lave guirlander. 

Dette er blot tre af de mange måder, hvorpå du kan gøre julen mere magisk for dit barn. Så vær kreativ, og nyd denne særlige tid med din familie!

Scroll to Top