Black Friday shopping

Ting, du skal være opmærksom på ved Black Friday

Black Friday er et tidspunkt på året, hvor mange mennesker går på indkøb for at gøre gode tilbud. Man kan hurtigt lade sig friste af de mange gode tilbud og rabatter, der kommer på denne dag. Og det kan ske for alle og enhver. Dog skal man også være lidt påpasselig, før man svinger pengepungen. Det har vi skrevet mere om i denne artikel. Så læs med herunder, hvis du gerne vil vide lidt mere om hvilke ting, du skal være opmærksom på ved Black Friday.

Kend dine reklamationsrettigheder

Det første, du bør gøre, er at kende dine rettigheder, når det gælder garantier. Mange butikker vil forsøge at sælge dig en udvidet garanti på varer, men det er ikke sikkert, at du har brug for en sådan. Nogle gange giver butikkens egen politik faktisk mere beskyttelse end en udvidet garanti.  Som udgangspunkt har du to års reklamationsret, uanset om du har købt din vare på tilbud eller ej. En anden ting du skal holde øje med, er prisen på varerne. Nogle gange får butikkerne også priserne til at se bedre ud end hvad de egentlig er. Derfor skal du som altid holde øje med det, der står med småt.

Find de bedste tilbud online

Du behøver måske slet ikke at tage ud at shoppe på Black Friday. Mange af de bedste tilbud kan faktisk findes online. Og du slipper for menneskemængder og køer. Du kan også tage dig god tid til at sammenligne priser og finde de bedste tilbud. Der findes mange hjemmesider, som du kan bruge til dette formål. Et godt bud er BlackFri. Her kan du få et overblik over de bedste Black Friday tilbud og hvorhenne du kan købe dem. Det er en god måde at få en idé over hvilke butikker, der har de bedste tilbud og rabatter.

Vær opmærksom på svindel

Desværre er der altid folk, der forsøger at udnytte andre under Black Friday. Så vær opmærksom på svindelnumre. Nogle svindlere opretter f.eks. falske websteder, der ser ud som om, de sælger gode tilbud. Men når du indtaster dine kreditkortoplysninger, ender du faktisk med at blive opkrævet for noget, du ikke ønskede. Så sørg altid for at du køber fra et velrenommeret websted eller en velrenommeret butik. Og hvis du ikke er sikker, skal du undersøge sagen før. Kig altid efter et E-mærke på hjemmesiden. Det fortæller dig, at webshoppen er godkendt som sikker nethandel.

Scroll to Top